Massagewerkt.jouwweb.be
Startpagina » Massage volwassenen

Relaxatiemassage

Ik verwen je met een heerlijke massage door middel van biologische massageolie.  De basis van de massagetechniek is Zweeds met nadruk op zacht.  De kracht van zachtheid is krachtig omdat er geen kracht aan te pas komt.  Massage verspreidt energie over de meridianen, die alle organen met elkaar verbinden, in plaats van zich te concentreren op slechts een enkel orgaan.  Door zacht te strijken, kneden en wrijven wordt de energie in het lichaam aangemoedigd te stromen.  Het gevoel van ontspanning, welbevinden en milde euforie die de gemasseerde ondergaat zijn direct duidelijk maar de diepere effecten van de massage kunnen weken aanhouden.

Ik zou zeggen, kom eens proeven en ervaar zelf wat een massage voor jou kan doen.

Deze massage kan ook met aangepaste aromatische olie voor een verdiepend effect.

Timing en tarief

Volledige body             90 min     80 EUR

Volledige body kort       60 min     55 EUR

Rug, nek, schouders     30 min     30 EUR

Ga je niet graag uit de kleren, voor welke reden dan ook, dan kan ik over je kleren heen masseren of enkel hoofd, handen en voeten doen.  Dit hoeft helemaal niet onder te doen voor een massage met olie, vermits er dan andere technieken worden toegepast.  Aan jou de keuze.  Het is veel belangrijker dat je je kan ontspannen, dan dat je je aanpast aan de situatie. Is je drempelvrees nog te groot dan kan je kiezen voor de heppiemassage (zie massage kinderen), waarbij de sessie beperkt is tot 15 min. bij opstart.

 

Aromatouch

Hierbij wordt het lichaam verwend met 8 verschillende essentiële oliën.  Deze zorgen voor relaxatie, verhoging van uw immuniteit, pijnstilling en ontstekingswering, als afsluiter volgt een energetische versterking.  Enkel de rug, het hoofd en de voeten worden hierbij aangeraakt.  Daar bevinden zich immers de belangrijkste eindpunten van de energiebanen in je lichaam.  Een heerlijk onderhoud voor je lichaam en geest.

Timing en tarief

1 sessie 40 min  30 EUR

 

Abhyanga massage

Deze massage komt uit de ayurveda (= kennissysteem van het leven) en maakt oorspronkelijk deel uit van een reinigingskuur, maar is op zichzelf heel ontspannend.  Het is een zachte massage met warme olie waarbij er veel aandacht wordt gegeven aan het loslaten en het aarden van het lichaam.  Het verloop van de massage is als volgt : we starten met een hoofdmassage (zonder olie) daarna gaan we op de buik liggen en gaan we verder met warme olie op de rug.  Daarna volgt de achterkant van de benen, de voorkant van de benen en tenslotte de buik en het hartgebied.  Er wordt als het ware een beschermende mantel over je heel gelegd.

Timing en tarief

1 sessie   60 min    55 EUR

 

Japanse gezichtsmassage

Dit is een hele mooie massage om jezelf weer in evenwicht te brengen.  Dit omvat een nekmassage, een gezichtsmassage, energetische drukpuntenmassage, lymfedrainage en als afsluiter een heerlijke hoofdmassage.  Geen make-up, bril, lensen, juwelen.

Even de voordelen op een rij :

* helpt bij spanningshoofdpijn

* verstevigt de huid

* afremmen van het verouderingsproces

Opgelet: niet bij zwangerschap en zware acné.

 Timing en tarief

1 sessie       45 min    50 EUR

 

Gembercompressen

Gembercompressen zijn doeken die gedrenkt worden in heet gemberwater en op de rug of op een andere plaats gelegd worden.   De intense warmte en de ontgiftende werking van de gember dringt diep door, verwarmt, ontspant en helpt het lichaam om de afvalstoffen sneller af te voeren. Ze zijn versterkend en zuiverend voor de nieren en bevorderen de circulatie van het bloed. Het zuivert en vergroot de fysieke en energetische doorstroming.

Deze behandeling is ideaal in combinatie met een algemene reinigingskuur van het lichaam.

Timing en tarief

Compressen gevolgd door rugmassage : 60 min     55 EUR